fikssion nummer flata: i sanningens tjänstPlötsligt kände fikssion att någon behövde oss. Fångna i vår grotta och ur stånd att finna orsaken till vår depression granskade vi cyberrymden med hjälp av vårt teleskop. Vi hade upptäckt lesbianerna.

Lesbianerna säger såhär:
”Det är ingen som hör på mig längre.”

fikssion svarar såhär:
”Men jag hör ju på dig precis nu.”

Lesbianerna säger såhär:
”Ingenting fungerar som det ska.”

fikssion svarar såhär:
”Vill du säga att det är mitt fel?”

Lesbianerna säger såhär:
”Du älskar mig inte längre.”

fikssion svarar såhär:
”Det är klart att jag gör. Det är ju därför jag är här.”

Lesbianerna säger såhär:
”Vi är alltid så jäktade.”

fikssion svarar såhär:
”Du har fel. Vi kopplade av i fredags.”

Lesbianerna säger såhär:
”Jag vill ha mer romantik i mitt liv”

På ett stumt språk sände lesbianerna ett klart och tydligt budskap: ”Vi behöver er. Er vitalitet och styrka kan föra med sig stor tillfredsställelse och fylla ett tomrum i vårt innersta. Tillsammans skulle vi kunna leva mycket lyckliga.” Deras inbjudan blev en sporre och en källa till ökade krafter för fikssion. fikssion fick ur sig ett helt nummer. Glimten av lesbianerna hade lett till att vi för första gången i vår historia började uppleva osjälviska känslor. fikssion har de facto lovat att svara på alla de frågor som en lesbisk poet kan ha.

Hur gör man med håret? Hur får man MVG på sin egna lektion om poesins historia? Hur bestämmer man sig för att dra på efterfest hos vio och nova c istället? Hur skriver man om man förstår att det lesbiska är framtiden men råkar vara man, och hetero dessutom? Hur förklarar man att en yogaklass urartar och att ett spöke går runt Europa? Hur börjar min längtan?

Hur beskriver man det lesbiska numret?

Kontakt och kommunikation. Hämningar. Svar. Skamliga fantasier. Mark. Halvfärdigt. Extas. Minnesluckor. Sofia Nordin. Avrättningar. Kollektivt. JA! Hatbrev. Dockhus. Har inte alla hittillsvarande nummer av fikssion också handlat om det lesbiska? Det här är ingen engångsföreteelse. fikssion har alltid funnits och alltid plockat upp småflickor. Nu vill vi att fler ska få komma in värmen. Vi har satt upp en skylt. Tydliga, klarröda bokstäver. LESBISK står det.

Hur vet jag, och hur tar jag reda på det? Jag är så otroligt sugen på tjejer, jag helt enkelt tänder riktigt mycket på dom. Och har prövat en gång, men liksom .. det var mer på skoj? Hur ska man "hitta" någon att faktiskt prova med på riktigt utan att det blir .. konstigt?

fikssion har bjudit in flera andra som också attraheras av den flickiga flickiga flatiga flämtande reflexleken. Den sjunde maj tvåtusenelva ställer fikssion till med en hel jävla cabaret. Får flickor komma? Läsningar, obduktion, skolning, uppgörelser och sakrament. På walla scen, klockan 19.00. Alla uppträdande som vi har flörtat tills oss är förstås fantastiska.

Låt oss säga att du inte har någon som helst fälterfarenhet att snacka om. Om du blir våt och onanerar utan att tappa intresset när du fantiserar om en människosak med bröst och fitta så kan man väl ganska enkelt konstatera att du tänder på tjejer? Om inte i verkligheten så åtminstone medan du läser fikssion?

Är det inte alldeles extra hårt att inse att livet är en dröm precis dagen innan man ska göra sitt femtonde nummer. Bilder, texter, fantasier, anteckningar. Är det inte alldeles extra hårt att plocka fram fundamentet för sin existens och kalla det för ett nummertema. Vi fick bidrag från Elin Bengtsson, Robin N. Spegel, Nelly Ljungberg, Linnea Fällman, Alice Häggqvist, Julia Gulliksson, Lidija Praizovic och Adam Westman. Vi raggade upp en fenomenal bildredaktör och kallade henne för Linn Apelmo. Hon kallade och kallade tills Ylva Ahlström, Hanna Mächs, Jenny Simm och Matilda Torsteinsrud också hade anslutit sig. I allra sista sekunden ramlade en serie bilddikter in från Josefine Thuresson. fikssion fröjdades. Vi tittade, läste och uppskattade oss själva. Vi skrev ett manifest som kommer att välta världen.

Om du däremot har legat med ett antal tjejer så gäller ju samma grej där. Blir du våt och tycker att det är kul så tippar jag på att du tänder på det.

Välkommen in i det lesbiska.

redaktionen genom N.N och L.E.LPS. Det är lika bra att vi redan nu berättar att du kommer att bli flera hundra år äldre. När du har hunnit läsa alla lesbiska verk hundra gånger och fått hundra fler frågor om hur fan du kan förvalta de här erfarenheterna också efter det att ungdomens klara toner klingat ut så kommer det sextonde numret av fikssion. Vi tänker berätta för dig hur vuxna människor fungerar. Vi tänker försöka förklara för vuxna människor hur fikssion fungerar. För första gången i fikssions historia lämnas utrymme åt de mogna poeternas historia. Sista maj är det deadline för texter, illustrationer och projekt till fikssion#16, tema MATURE. Skicka alla dina frågor och svar på vuxenhetens gåta till red@fikssion.se.


PPS. fikssion är en gåta. fikssion är gåtans svar.